Utforsk dine muligheter

Teft rekrutterer ledere og spesialister innen alle fagfelter knyttet til markedsføring, kommunikasjon og brukerorientert digitalisering. Vi rekrutterer hvert år flere hundre stillinger til spesialistmiljøer hos noen av landets sterkeste merkevarer og byråene som tilbyr rådgivning, utvikling og håndtering av oppgaver knyttet til fagområdene.

Hos Teft treffer du engasjerte fagfolk som er opptatt av fagområdene vi rekrutterer til, og vi jobber hardt for å holde oss oppdatert om fag og bransje gjennom kunnskapen vi får fra kunder og kandidater, fagfora, seminarer o.l. Kanskje du allerede kjenner noen hos oss?

Når du har registrert din bakgrunn i vårt nettverk er du bare et tastetrykk å effektivt melde din interesse for kontrete oppdrag vi jobber med. Vi vil dessuten se på din bakgrunn og tipse deg om muligheter vi tror kan være relevante. Her registrerer du deg.

Det tar deg 10 minutter å legge inn en profil i nettverket, men har du ikke tid til å registrere nå kan du starte med å registrere deg som mottaker av vårt nyhetsbrev.

Her kan du lese om hvordan vi behandler dine data.