Norges største lekegrind er åpen for nysgjerrige designere!

Ved å kombinere teknologi, bransjekunnskap og innovasjon, representerer EVRY Nordens største lekegrind for designere, teknologer og digitale spesialister.

-Hos oss får dyktige designere med kreativ kompetanse bryne seg på problemstillinger og leke seg frem til løsninger. Og det gjør de med stor suksess, sier Arnfinn Hushovd, Head of Design, Oslo.

 

Nordens største lekegrind er åpen for nysgjerrige designere og teknologer!

Hver dag bruker over 4 millioner mennesker tjenester fra Nordens største teknologi og digitaliseringsselskap. Når du betaler regninger i nettbanken, bestiller togbilletter på mobil eller får hentemelding om postpakker, så bruker du løsninger som ansatte i EVRY har designet. I fremtiden har selskapet planer om enda flere funksjonelle, brukervennlige og samfunnsnyttige løsninger. Det er derfor opprettet en egen enhet hvor kreativiteten får fritt spillerom.

-Vi har etablert avdelingen Digital Experience hvor designere og teknologer med en kreativ tilnærming jobber med spennende prosjekter. Her står ideer, nyskapning og samskaping i fokus. Det som er unikt er samarbeidet med Method Inc. Noen av deres ressurser sitter her og i andre sammenhenger leverer vi prosjekter sammen. Den internasjonale tilnærmingen gir verdifulle perspektiver i måten vi jobber på. Vi er på en måte et fremoverlent start-up miljø, men som drar fordelene av det et større selskap kan tilby. Det betyr at du får det beste fra begge verdener hos oss, fortsetter Arnfinn.


Lek med eksperter innen ulike bransjer og teknologier

Utvikling av medarbeideres kompetanse står på menyen gjennom fokus på ulike bransjer som helse, transport og logistikk, retail, bank og forsikring. Dette kombineres med innspill fra ekspertise innen en rekke teknologiområder. Som kollega oppfordres du til å ta spaden fatt og bli med på leken!

-Blant selskapets over 10.000 kunder innen både offentlig og privat sektor, er vi så heldige at vi kan prioritere hvilke kunder vi ønsker å gjøre et digitalt skifte med – enten det dreier seg om strategi, forretningsmodell eller konseptutvikling. Vi ønsker å forbedre det samfunnet vi lever i ved å realisere ideer om til nyttige løsninger som virkelig betyr noe for brukerne, og på veien dit leker vi oss frem til ulike resultater, sier Arnfinn.

 

Fokus på brukeropplevelse og samfunnsnytte gir mening

EVRY har som ambisjon å realisere kundenes fulle digitaliseringspotensial.

– Vi velger oss ut de prosjektene der strategisk design vil være en katalysator for å oppnå reell endring. Derfor ser vi etter hodene som ønsker å utvikle løsninger som både skaper verdi for kundene våre og som er til nytte for samfunnet, avslutter han.

Akkurat nå søker EVRY etter to senior designere.