Bli kjent med Øystein – vår nyeste rådigver

Teft vokser, og vi er stolte av å kunne presentere vår nyeste rådgiver Øystein Guneriussen. Han har erfaring med rekruttering fra Top Temp, HR i Forsvaret og HR og rekruttering i Kongsberg Digital. Hos oss skal Øystein jobbe mye med prosjekter i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon.

-Jeg har hatt kjennskap til Teft en god stund. Da muligheten for å jobbe her som rådgiver bød seg, klarte jeg simpelthen ikke takke nei. Oppstarten hos Teft har overgått forventningene. Og det betyr ikke at forventningene var lave, heller tvert imot. Det er en fantastisk følelse å bli tatt imot med så åpne armer, sier Øystein.

I arbeidshverdagen får Øystein motivasjon av å lære, grave seg ned i ny kunnskap – og grytidlige morgenstunder. Som en person som alltid har vært nysgjerrig på mennesker, syns Øystein rekruttering er et spennende fagfelt.

-Mennesker slutter aldri å imponere og overraske meg. Jeg husker tidlig jeg ble fascinert av fortellingene til folk – helt uavhengig av bakgrunn og erfaringer. Jeg ser på meg selv som uredd, og det har ført til mange spennende samtaler med ukjente mennesker, forklarer han. 

I prosessene Øystein leder er trygghet og tillit viktige nøkkelord.

-Hvis jeg kan få menneskene rundt meg til å by på seg selv og slippe ned guarden, så gir det et godt utgangspunkt. Jeg ser på meg selv som omtenksom, positiv og nysgjerrig. Også er jeg en person som går all-in. Det betyr ikke at jeg ikke går på trynet, for det gjør jeg ofte. Jeg liker å tro at vi lærer så lenge vi lever. Denne innstillingen gjør at jeg også er opptatt av å være raus i møte med andre mennesker, avslutter Øystein.

Verdifull erfaring og nye perspektiver

Daglig leder i Teft, Henrik Sandberg, er veldig fornøyd med at Øystein nå er på plass hos Teft på Jernbanetorget.

-Det er veldig bra å få Øystein ombord hos oss. Det blir flere og flere stillinger hos oss i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon, og Øystein har med seg en verdifull erfaring fra sine år med rekruttering som tilfører oss nye perspektiver på hvordan vi kan rekruttere ny kompetanse. I tillegg er Øystein en nysgjerrig og grundig fyr som er veldig opptatt av folk og fag, og vi ser allerede at han passer veldig godt inn hos oss – både sammen med kundene, kandidatene og kollegene våre, fastslår Henrik.